Over ons

Wat zal het zijn? Even opknappen voor de verkoop, een nieuwe badkamer, een dakkapel of een serieuze verbouwing met aanbouw? Of heeft u zojuist een huis gekocht en daar moet nog heel wat aan gebeuren?

Dan bent u aan het juiste adres! MGK staat namelijk voor Met Gebundelde Krachten.

MGK Bouw kan al uw bouwwensen in vervulling laten gaan. Al ruim 20 jaar bedenken we de mooiste en meest praktische oplossingen voor maximaal woongenot en bent u verzekerd van een degelijk product tegen een aantrekkelijke prijs.

U heeft altijd maar één aanspreekpunt – ook tijdens de uitvoering – en zo leiden we u soepel door het bouwproces en ú weet op elk moment waar u aan toe bent. We zijn 24/7 bereikbaar, dus ook ’s avonds of in het weekend als dat beter uitkomt voor u.

Creativiteit en flexibiliteit zijn onze sleutelwoorden, dus als het maar enigszins mogelijk is om uw bouwplannen bij te stellen en uit te breiden, dan doen we dat. Als het niet kan – of het wordt onevenredig duur – dan zeggen we dat ook eerlijk.

Met gebundelde krachten maken wij uw wensen waar!

Aanvraag


Parse error: syntax error, unexpected end of file in E:\Websites\mgk-bouw.nl\www\wp-content\themes\tribble\footer.php on line 62