Aannemersbedrijf Woerden

Een aannemersbedrijf voor u in Woerden moet u een meerwaarde geven in alle opzichten van de uit te voeren werkzaamheden. Het gaat tenslotte om een aanzienlijke investering die moet voldoen aan uw wensen en eisen. Dan is het van belang dat u in uw keuze voor een aannemersbedrijf in Woerden over een partner kunt beschikken die hieraan kan voldoen en meer.

Ook in Woerden is MGK Bouw BV uw aannemersbedrijf.

Onze roots liggen in het renoveren van panden in hartje Amsterdam. Zodoende hebben we niet alleen veel algemene ervaring opgedaan, maar juist in het bijzonder met historische panden en ook met bijzondere muren en rondingen. Wij werken daarnaast vanuit een eigen filosofie, iedere klus is een unieke uitdaging die met passie en gedrevenheid benaderd moet worden.

Meer dan alleen een aannemersbedrijf voor u in Woerden

Iedere aannemer heeft zo zijn specialiteiten. Wij geloven echter dat we u een totaalpakket moeten kunnen aanbieden, ongeacht uw project. Daarom kunnen wij naast onze eigen ervaren en deskundige medewerkers ook aanspraak doen op een zorgvuldig opgebouwde kring van op te roepen hulpkrachten: betrouwbare en volledig gecertificeerde ondernemers staan ons ter beschikking om bij te springen als het nodig is in de werkzaamheden. Zo kan iedere benodigde discipline aangesproken worden.

Dit betekent ook dat wij vrijwel iedere klus tot een succes kunnen brengen. Of het nu gaat om een renovatie, onderhoud, aan- en nieuwbouw of een complete verbouwing van een winkelpand inclusief het interieur; bij ons bent u aan het juiste adres.

Kwaliteit wordt bij ons ingevuld in meer dan alleen een succesvol afgerond project. Ook aan de randvoorwaarden, zoals een goede service, wordt gedacht. Als uw aannemersbedrijf in Woerden denken we aan alles.

Aannemersbedrijf Woerden: Samen maken we het mogelijk

Hoe goed de vakmensen ook zijn en hoe hoog de kwaliteit van het gebruikte materiaal ook mag zijn, als het aannemersbedrijf voor u in Woerden weten we dat uw wensen en eisen voorop moeten staan. Daarom zorgen we altijd voor een heldere communicatie. Korte lijnen dus, van de offerte tot de oplevering.

Als uw aannemersbedrijf in Woerden hanteren zijn we prijstechnisch concurrerend en hanteren we een strakke planning. Zo weet u van begin tot einde waar u aan toe bent. Mocht er na de oplevering toch onverhoeds nog een opmerking zijn, dan verhelpen we dit binnen 24 uur. We zijn dan ook 24/7 bereikbaar, ons bedrijf staat altijd voor u klaar. Niet voor niks draaien we nu al mee in de subtop.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Neem gerust contact op voor een offerte of als u overige vragen heeft.

Aannemersbedrijf Woerden  Aannemersbedrijf Woerden

Bekijk onze meest recente projecten