Over ons

MGK Bouw BV is een jong en ervaren bedrijf opgericht door Alfons Godschalk en Piet van Eijk.
Onze ervaring hebben we van jongs af aan opgedaan bij een bedrijf welke specialist is in de bouw van vrijstaande woningen en verbouwingen van grachtenpanden en woningen.
Na 18 jaar in loondienst te zijn geweest, hadden wij besloten om zelf het heft in handen te nemen.
Al snel kregen we een groot aanbod van projecten en zijn we ons steeds meer gaan specialiseren in aanbouw- en verbouwprojecten.
Inmiddels hebben we een hele grote en trouwe klantenkring mogen opbouwen, waaruit ook veel nieuwe klanten voortkomen.

     

De samenwerking met klanten, het samen bedenken van de mooiste oplossingen en alle uitdagingen verantwoord aangaan, dat is wat ons werk zo mooi maakt.
Als aannemer zijn wij de ceremoniemeesters van de bouw, wij zorgen dat iedereen weet wat hij moet doen en onderdelen op tijd afgerond zijn, zodat de volgende fases door kunnen en de oplevering op tijd behaald kan worden.
Juist dat organiseren, afstemmen, controleren en samenspel tussen onze klanten en alle betrokken partijen maakt dit vak zo mooi en bijzonder, zeker omdat we elke dag nog zelf mee timmeren en dus alle details kunnen uitwerken.
Klanten hebben vaak lang moeten sparen of een hypotheek moeten afsluiten om ons hun droom te laten realiseren, daar zijn wij ons ook terdege van bewust en zorgen er dan ook voor dat die droom mooier uitpakt.

Met een vast team van personeel en onderaannemers zorgen wij ervoor dat projecten gestructureerd en volgens planning verlopen, waardoor iedereen de hoge kwaliteitseisen die wij stellen ook op de juiste manier kan behalen en onze klanten een hoogwaardig product kunnen verwachten.
En er is niets mooier dan een goede werksfeer met tevreden klanten en een schitterend eind resultaat.