Lees onze recensies

Derk Wentink
3 september 2019

Wij hebben in Hilversum een jaren 30 woning gekocht en die volledig laten verbouwen door MGK (na twee eerdere goed verlopen verbouwingen aan onze woning in Amsterdam). Dit is wederom zeer goed gegaan. Op voorhand was het echt een uitdagende klus aangezien het in korte tijd moest gebeuren midden tijdens de bouwvak. Alfons heeft vanaf de aankoop echt met ons meegedacht hoe we dit huis helemaal naar onze wens konden verbouwen. Vervolgens is het hele project helemaal zoals afgesproken uitgevoerd; op tijd, binnen budget en het resultaat is super. We wonen er nu al weer een jaar met heel veel plezier!

Jessie Wagenaar
13 augustus 2019

MGK Bouw is een professioneel bedrijf dat toch een hele persoonlijke benadering heeft. MGK heeft mijn verbouwing binnen de tijd en binnen budget gerealiseerd, haast een unicum in de bouwwereld! Elke afwijking van het vooraf afgesproken plan werd keurig besproken en ik werd daarover ook steeds professioneel geadviseerd. Het is niet voor niets dat ik MGK Bouw opnieuw heb ingehuurd voor de verbouwing van ons nieuwe huis.

Familie Van Elk
23 mei 2019

Vijf jaar geleden heeft MGK Bouw ons huis in de grachtengordel van Amsterdam in zijn geheel gerenoveerd. Een verbouwing die zo soepel en vooral plezierig verliep dat we het bijna jammer vonden toen het werd opgeleverd. Wat wij zeer prettig vonden en waardeerden aan MGK Bouw:

• Ze zijn zeer oplossingsgericht en denken graag mee
• Betrouwbaar
• Uitstekende logistieke planning (niet onbelangrijk in Amsterdam)
• Doen hun werk duidelijk met veel plezier en een onderlinge goede sfeer
• Korte lijnen
• Komen afspraken na (ook qua budget en tijdsplanning)
• Zeer prettig in de omgang

Elke dag mogen wij genieten van het schitterende eindresultaat dat zij hebben neergezet. We zijn MGK Bouw dan ook dankbaar en kunnen niet anders zeggen dan een top prestatie.

Susanne Koornstra
8 augustus 2019

Alfons en zijn collegae (o.a. Bert en Bert) van MGK bouw hebben onze verbouwing binnen budget en de termijn geregeld. We zijn blij met het resultaat. De communicatie verliep goed en het team was altijd vriendelijk.

Annet
14 januari 2019

Keurig werk en komen afspraken na.

Pietje p
19 februari 2019

Zeer goed!

andre
19 februari 2019

Top bedrijf. staan altijd klaar en leveren goed werk.

 

Stuur een recensie.