Lees onze recensies

Sam K.
25 juli 2022

Top!

Sjoerd Logcher
12 juli 2021

Voor de tweede keer gebruik mogen maken van de diensten van MGK-bouw. Eerste keer de buitenbekleding van een uitbouw, de tweede keer een complete renovatie. MGK is uiterst betrouwbaar. Ze werken zeer netjes, snel en nauwkeurig. Zelfs de nieuwe buren waren vol lof over de nette en vriendelijke medewerkers van dit bedrijf. Een absolute aanrader.

Wlodek Jadczak
15 oktober 2020

Ik heb een aantal weken geleden offerte aangevraagd voor het vervangen van deuren en een raam. Ondanks een aantal emails en telefoons heb ik meer dan een maand gewacht voor een offerte. Er is mij een aantal keren belooft dat de offerte snel zal komen. Het is niet gebeurt. Jammer. Dit geeft geen vertrouwen in de eventuele uitvoering van mijn opdracht. Ik begrijp dan momenteel de bouwsector erg druk heeft, maar meer dan een maand op een offerte wachten en beloftes niet nakomen is niet professioneel en als consument voel ik me niet serious genomen. Ik heb mijn offerte aanvraag dus moeten annuleren.

Ans de Goeij
29 december 2019

In augustus 2019 hebben wij de hele benedenverdieping verbouwd.Met
uitzondering van de keuken. We wilden alleen een nieuw plafond en vloerverwarming.
Maar in overleg met Piet van Eijk werd alles aangepakt. Zoals hogere plafonds en bredere en hogere deuren. En nieuw tegelwerk en vloeren.
Alles in overleg en alles volgens de planning.
We zij erg blij met het resultaat. Bedankt Piet voor goede samenwerking.
.

Derk Wentink
3 september 2019

Wij hebben in Hilversum een jaren 30 woning gekocht en die volledig laten verbouwen door MGK (na twee eerdere goed verlopen verbouwingen aan onze woning in Amsterdam). Dit is wederom zeer goed gegaan. Op voorhand was het echt een uitdagende klus aangezien het in korte tijd moest gebeuren midden tijdens de bouwvak. Alfons heeft vanaf de aankoop echt met ons meegedacht hoe we dit huis helemaal naar onze wens konden verbouwen. Vervolgens is het hele project helemaal zoals afgesproken uitgevoerd; op tijd, binnen budget en het resultaat is super. We wonen er nu al weer een jaar met heel veel plezier!

Jessie Wagenaar
13 augustus 2019

MGK Bouw is een professioneel bedrijf dat toch een hele persoonlijke benadering heeft. MGK heeft mijn verbouwing binnen de tijd en binnen budget gerealiseerd, haast een unicum in de bouwwereld! Elke afwijking van het vooraf afgesproken plan werd keurig besproken en ik werd daarover ook steeds professioneel geadviseerd. Het is niet voor niets dat ik MGK Bouw opnieuw heb ingehuurd voor de verbouwing van ons nieuwe huis.

Familie Van Elk
23 mei 2019

Vijf jaar geleden heeft MGK Bouw ons huis in de grachtengordel van Amsterdam in zijn geheel gerenoveerd. Een verbouwing die zo soepel en vooral plezierig verliep dat we het bijna jammer vonden toen het werd opgeleverd. Wat wij zeer prettig vonden en waardeerden aan MGK Bouw:

• Ze zijn zeer oplossingsgericht en denken graag mee
• Betrouwbaar
• Uitstekende logistieke planning (niet onbelangrijk in Amsterdam)
• Doen hun werk duidelijk met veel plezier en een onderlinge goede sfeer
• Korte lijnen
• Komen afspraken na (ook qua budget en tijdsplanning)
• Zeer prettig in de omgang

Elke dag mogen wij genieten van het schitterende eindresultaat dat zij hebben neergezet. We zijn MGK Bouw dan ook dankbaar en kunnen niet anders zeggen dan een top prestatie.

Susanne Koornstra
8 augustus 2019

Alfons en zijn collegae (o.a. Bert en Bert) van MGK bouw hebben onze verbouwing binnen budget en de termijn geregeld. We zijn blij met het resultaat. De communicatie verliep goed en het team was altijd vriendelijk.

Annet
14 januari 2019

Keurig werk en komen afspraken na.

Pietje p
19 februari 2019

Zeer goed!

andre
19 februari 2019

Top bedrijf. staan altijd klaar en leveren goed werk.

 

Stuur een recensie.

Plaats een recensie >